Menús Setmanals

DILLUNS

Esmorzar: Torrades amb alvocat i tomàquet

Dinar: Amanida de llenties

Sopar: Fàlafel amb acompanyament de rúcula

DIMARTS

Esmorzar: Iogrut amb muesli i fruita al gust

Dinar: Crema de xampinyons

Sopar: Caneló d'alberginia amb maionesa

DIMECRES

Esmorzar: Pancakes d'avena amb xocolata 

Dinar: Risotto de ceps

Sopar: Bròquil i verdures al gust saltejades amb soja i sèsam

DIJOUS

 Esmorzar: Batut verd i torrada amb tomàquet.

Dinar: Espaguetis vegetals amb pesto vermell.

Sopar: Crep farcit d'espàrrecs verds, champinyons i formatge

DIVENDRES

Esmorzar: Sandwich d'alvocat i formatge

Dinar: Arrós a la cubana

Sopar: Burgers veganes

DISSABTE

Esmorzar: Açai Bowl amb fruits secs al gust

Dinar: Gnocchi al pesto

Sopar: Pizza de carbó actiu amb verdures i formatge.

DIUMENGE

Esmorzar: Gofres amb farina d'espelta i platan, fracits de fruita al gust

Dinar: Canelons d'espinacs amb beixamel

Sopar: Truita de patates amb amanida de rúcula

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *