Albergínies farcides de soja

Albergínies

Ingredients per a 4 persones:

 – 2 albergínies
– 150g de soja texturizada fina
– 100ml de brou de verdures
– 50g salsa de tomàquet
– 50 g de salsa beixamel
– Pebre roig dolç (1/2 culleradeta)
– Sal
– Pebre negre mòlt
– Formatge ratllat 60 g
– Oli d’oliva verge extra

Recepta pas a pas:
  1.  Barregem el brou de verdures amb les dues salses, afegim la soja i deixem que es vagi hidratant mentre preparem les albergínies. Rentem bé, retirem el peduncle i tallem per la meitat al llarg. Tallem la polpa en forma de creu sense arribar a la base. Reguem amb un fil d’oli d’oliva verge extra i salpebrem.
  2. Coloquem les mitats de l’albergínia en un recipient apte per microones i cobrim amb film transparent, foradat per diversos costats. Rostim al microones a máxima potencia durant 10-12 o fins que al punxar la pompa notem que està ben feta.
  3. Buidem les albergínies, deixant una bona base per poder omplir després. Piquem la polpa i l’afegim a la barreja de la soja amb les salses. Afegim 1/2 culleradeta de pebre vermell, sal i pebre negre al gust. Omplim les bases d’albergínia, espolvorem amb formatge ratllat i gratinem fins daurar. Servim immediatament.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *