Ingredients:
– 2 carbassons
– 6 tomàquets secs
– 1 ceba tendra
– 40 g de avellanes
– 1 gra d’all
– 1 branqueta de farigola
– 50 g de formatge parmesà rallas
– Oli d’oliva
– Sal
Recepta pas a pas:
1. Preparar les verdures. D'una banda, posa els tomàquets secs en un bol, cobreix-los amb aigua temperada i deixa'ls en remull durant uns 15 minuts per elaborar després el pesto vermell. De l'altra, despunta els carbassons, renta'ls i eixuga'ls. Per fer les tallarines, només has de tallar-los primer a làmines fines al llarg i, després, en tires de 3 o 4 mm d'ample. O bé fer-ho amb ajuda d'un pelador de verdures o d'una mandolina de cuina.
2. Elaborar el pesto vermell. Neteja la ceba tendra retirant les arrels, la primera capa i la part verda més dura; després, renta-la i asseca-la. Pela l’all. Escorre els tomàquets que havies deixat en remull. Retira la pell fina de les avellanes. Renta la farigola i separa les fulletes. Pica tots els ingredients i barreja’ls en un bol. Finalment, afegeix el formatge parmesà i 3 cullerades d’oli, i remou el conjunt fins que tot quedi ben integrat. Cobreix-ho amb film de cuina i deixa reposar el pesto fins al moment de servir.
3. Coure els espaguetis i servir. Per a fer-ho, només has de bullir les tallarines de carbassó amb ½ culleradeta de sal durant un parell de minuts. Després, retira’ls i deixa’ls escórrer en un colador. Finalment, reparteix-los en 4 plats, amaneix amb el pesto vermell per damunt i serveix de seguida.
Cookies vegetarianes i lliures de lactosa.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per obtenir dades estadístiques de la navegació dels nostres usuaris i millorar els nostres serveis. Si accepta o continua navegant, considerarem que accepta el seu ús.
Configuració de cookiesACEPTAR
Política de privadesa i cookies